Кредит під заставу ювелірних виробів

В наш час життя досить непередбачуване: банки закриваються, діють обмеження на видачу валюти, курси долара та євро скачуть. У такий час незмінними цінностями залишаються золото, платина, діаманти, антикварні коштовності, предмети мистецтва.

Звичайно, розлучатися з улюбленими прикрасами нелегко, але, якщо вже доводиться, краще заздалегідь поцікавитися, як найкраще це зробити.

Здати в ломбард коштовності можна кількома способами: як просто золота, тобто. брухту, попередньо вийнявши з оправи дорогоцінне каміння, здати окремо каміння чи здати і те, й інше окремо, або здати виріб цілком, якщо він представляє значну художню ювелірну цінність.

Звичайно, є ще один варіант, мабуть, найкращий: якщо ваш виріб є по-справжньому антикварною цінністю, тоді слід відправитися в спеціалізований антикварний ломбард , яких не так і багато в Києві, і в Україні і де грамотні фахівці зроблять професійну оцінку предмета.

У будь-якому випадку, якщо ви сумніваєтеся у вазі виробу або каменю, його чистоті та інших характеристиках, то перед тим, як нести оцінювачу в ломбард, зробіть гемологічну експертизу. Тоді ви точно знатимете реальну ринкову вартість своїх дорогоцінних виробів.

Ухвалюйте правильні рішення.

Комментарии к записи Кредит під заставу ювелірних виробів отключены

Filed under Важливе, Кредит під коштовності, Сучасність

Comments are closed.